Mesaj uygulamasını mı sildiniz @y.selimMerhaba SMS.apk lazım TR port edip gönderebilir mi
Yok hocam yarısı ingilizce yarısı Türkçe .apk yüklemiştim öyle kaldı nasıl silebilirim. Sizin apk yı da yüklemiyor hata veriyorMesaj uygulamasını mı sildiniz @y.selim
Mesajlar birleştirildi:
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
Mesajlar_Mms.apk
MESAJLAR_MMS İNDİRMEK İÇİN TIKLA
Virüs taraması yapıldı
Ekli dosyayı görüntüle 5004
Daha önce global versiyon yüklemiştim yarısı Türkçe yarısı ingilizce oldu android 12 den sonra . Nasıl kaldırbilirim.Eğer sildiyseniz kaldırılmış uygulamalardan bulabilir siniz.
Eğer orada yoksa @oksilado beyin paylaştığı linkten indirebilir siniz
Sadece sistem ayarlarını sıfırlayınYok hocam yarısı ingilizce yarısı Türkçe .apk yüklemiştim öyle kaldı nasıl silebilirim. Sizin apk yı da yüklemiyor hata veriyor
Mesajlar birleştirildi:
Daha önce global versiyon yüklemiştim yarısı Türkçe yarısı ingilizce oldu android 12 den sonra . Nasıl kaldırbilirim.
Global versiyonu root ile yükleyip Odin ile kurduysanız sistem ayarlarını sıfırlasanızda sonuç değişmez bana kalırsa teknik servisten yardım alınYok hocam yarısı ingilizce yarısı Türkçe .apk yüklemiştim öyle kaldı nasıl silebilirim. Sizin apk yı da yüklemiyor hata veriyor
Mesajlar birleştirildi:
Daha önce global versiyon yüklemiştim yarısı Türkçe yarısı ingilizce oldu android 12 den sonra . Nasıl kaldırbilirim.
East Uninstaller programını Play Store dan yükleyin programa girin, eğer iki versiyonunda gözükürse en son yüklediğiniz kaldırın. Benim başıma gelmişti yeni sürümü yüklemiştim, ingilizce çıktı bu şekilde yüklediğim versiyonu kaldırmıştı.Yok hocam yarısı ingilizce yarısı Türkçe .apk yüklemiştim öyle kaldı nasıl silebilirim. Sizin apk yı da yüklemiyor hata veriyor
Mesajlar birleştirildi:
Easy Uninstaller programın adı. Yanlış yazmışım.East Uninstaller programını Play Store dan yükleyin programa girin, eğer iki versiyonunda gözükürse en son yüklediğiniz kaldırın. Benim başıma gelmişti yeni sürümü yüklemiştim, ingilizce çıktı bu şekilde yüklediğim versiyonu kaldırmıştı.
Oppo Update Hub telegram da oppo uygulamaları var ama ingilizce işine yararsa kur deneMerhaba SMS.apk lazım TR port edip gönderebilir mi
Tamam hocam teşekkürler hallettimEast Uninstaller programını Play Store dan yükleyin programa girin, eğer iki versiyonunda gözükürse en son yüklediğiniz kaldırın. Benim başıma gelmişti yeni sürümü yüklemiştim, ingilizce çıktı bu şekilde yüklediğim versiyonu kaldırmıştı.
Mesajlar birleştirildi:
Easy Uninstaller programın adı. Yanlış yazmışım.