Aynen hocam. Pubg gibi oyunları oynamama telefon izin vermiyor. Diğer oyunlar da zevk vermiyor.Ne yapsam da telefonda büyük oyunları bir türlü oynayamıyorum. Kelime oyunları gibi küçük megabayt oyunları oynayabiliyorum. Sizler telefonda çok fazla oyun oynar mısınız?
Ne yapsam da telefonda büyük oyunları bir türlü oynayamıyorum. Kelime oyunları gibi küçük megabayt oyunları oynayabiliyorum. Sizler telefonda çok fazla oyun oynar mısınız?
Cihaz ne hocamNe yapsam da telefonda büyük oyunları bir türlü oynayamıyorum. Kelime oyunları gibi küçük megabayt oyunları oynayabiliyorum. Sizler telefonda çok fazla oyun oynar mısınız?
Aslında yükleyebilirim fakat pubg 60 fps bile veriyor maalesef. Kasarak oynamak zevk vermeyeceği için siliyorum.Aynen hocam. Pubg gibi oyunları oynamama telefon izin vermiyor. Diğer oyunlar da zevk vermiyor.
Hocam 3 cihaz kullanıyorum. iPhone 11 pro, Samsung s10 plus ve Oppo Reno 4 LiteCihaz ne hocam
iPhone 11 Pro varsa daha ne hocam. Yükle ona istediğin oyunu mükemmel oynarsın. PUBG Mobile 'da bile 90 FPS alıyor.Hocam 3 cihaz kullanıyorum. iPhone 11 pro, Samsung s10 plus ve Oppo Reno 4 Lite
Hocam ben telefondan oyun oynamayı seven biri değilim ne yazık ki, genelde bilgisayar oyunlara daha fazla ilgi gösteriyorumiPhone 11 Pro varsa daha ne hocam. Yükle ona istediğin oyunu mükemmel oynarsın. PUBG Mobile 'da bile 90 FPS alıyor.
Anladım. Bilgisayar oyunlarını bende daha çok severim.Hocam ben telefondan oyun oynamayı seven biri değilim ne yazık ki, genelde bilgisayar oyunlara daha fazla ilgi gösteriyorum
Oyun alanı bu manada işe yarıyorHocam oppo a52 kullanıyorum istediğim her oyunu kasmadan oynayabiliyorum yüksek güç performansını acinca ve oyun alanı bölümünden ayar yapınca 60 FPS yakın performans alıyorum oyun açısından bi sıkıntım yok