Dediğiniz gibi bayağ fark varEvet özellikle 4.5g ve volte özelliği açıkken şarj çok hızlı gidiyor.
Bir günü sadece hücresel ve bir günü de yalnızca wifiden geçirerek test etmiştim bunu. Fark gerçekten belli oluyor.
Dediğiniz gibi bayağ fark varEvet özellikle 4.5g ve volte özelliği açıkken şarj çok hızlı gidiyor.
Bir günü sadece hücresel ve bir günü de yalnızca wifiden geçirerek test etmiştim bunu. Fark gerçekten belli oluyor.
bunu hiç bilmiyordum telefonu aldığımdan beri ikiside sürekli aktif durumda çok şaşırdım şarjı tamamen doldurup bi deneyeceğimEvet özellikle 4.5g ve volte özelliği açıkken şarj çok hızlı gidiyor.
neden mesela anlatır mısınız birazNormal. iPhone um olsa iyiydi ama.
Wifi belirli bir alanda arandığı için, hücresel ağa göre daha az şarj götürür. Bundan ötürü.bunu hiç bilmiyordum telefonu aldığımdan beri ikiside sürekli aktif durumda çok şaşırdım şarjı tamamen doldurup bi deneyeceğim
ben olayı baya yanlış anlamışım o zaman volte yi kapatıp şebekeyi 3G yapcaktımWifi belirli bir alanda arandığı için, hücresel ağa göre daha az şarj götürür. Bundan ötürü.
3G ile hız ciddi düşüyor ama şarjınız azalınca bunu tolere edebiliyor insanben olayı baya yanlış anlamışım o zaman volte yi kapatıp şebekeyi 3G yapcaktım
Mesajlar birleştirildi:
wifi olayını bende biliyorum orayı görmemişim bile yanıt için teşekkürler
Reno2z de bir şey dikkatimi çekti wifi de kullanırken fazla sarj yemezken mobil veri 4g de sarjı fazla gibi yiyor ikisinde 1 günü buluyor wifide 1 de 1.5 gün gibi sizdede öylemi?
evet düzgün çeken bir wifi a bağlıysanız daha düşük güç tüketir cihaz ama 4.5G değilde 4G kullanmanız ilginçReno2z de bir şey dikkatimi çekti wifi de kullanırken fazla sarj yemezken mobil veri 4g de sarjı fazla gibi yiyor ikisinde 1 günü buluyor wifide 1 de 1.5 gün gibi sizdede öylemi?