• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Tema mağazası apk

Tülin

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
27
Arkadaşlar tema mağazası apk son sürümü linki var mı sizde?

M

Misafir üye

Guest
Ercan bey verdiğin linkte troyan virüsü var haberin olsun ben yandım başka kimseler yanmasın...
Link bana ait değil, Oksalido beye ait ve benim bildiğim kadarıyla Oksalido bey virüs taramalarında fazla dikkat eder. Forum yapılan paylaşımı hatırlayıp yardımcı olmak istemiştim. Kusura bakmayın lütfen.

Upvote 0

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
36
Cihaz
Reno 5 Lite
Link bana ait değil, Oksalido beye ait ve benim bildiğim kadarıyla Oksalido bey virüs taramalarında fazla dikkat eder. Forum yapılan paylaşımı hatırlayıp yardımcı olmak istemiştim. Kusura bakmayın lütfen.
Estağfurullah Ercan bey, aslında APK da değil link sayfasında virüs var bilginize...

Son düzenleme:
Upvote 0
M

Misafir üye

Guest
Estağfurullah Ercan bey, aslında APK da değil link sayfasında virüs var bilginize...
Anladım tekrar kusura bakmayın istemeden zarar verdirdiysem. Ayrıca ben APKmiror sitesini kullanıyorum orada da bulabilirsiniz Tema Mağazası APK sunı. Benim telefonum Coloros 11.1 ve tema mağazasının 14.11.0 sürümü yüklü. Uygulamaların yeni versiyonu geldikçe güncelliyor.

Upvote 0

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
36
Cihaz
Reno 5 Lite
Anladım tekrar kusura bakmayın istemeden zarar verdirdiysem. Ayrıca ben APKmiror sitesini kullanıyorum orada da bulabilirsiniz Tema Mağazası APK sunı. Benim telefonum Coloros 11.1 ve tema mağazasının 14.11.0 sürümü yüklü. Uygulamaların yeni versiyonu geldikçe güncelliyor.
Sıkıntı yok, Eset sağolsun :)

Upvote 0

Tülin

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
27
tam olarak site adını ve ne yapacağımı yazabilir misiniz? Ben de tema mağazasını ordan yüklemek istiyorum.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Upvote 0