[URL...Arkadaşalar OPPO A16 telefonuma tema mağazası apk dosyasını indirmek istiyorum ama bu modeli kullanıp çalışan var mı acaba?
Giriş yspmak için kayıt olmalısınızelif hanim hareketli duvar kagidi seciyorum indir diyor yukluyorum ana ekran ve duvar resmi yap diyor tamam diyorum ama aktif olmuyor neden acaba ayrica hesapim bolumu aktif değil giris yap yaziyor tikliyorim aktif olmuyor ben hey tap girisiyle giris yaptim
Evet kayıtlıyım. Sorun çözüldü. Eve gelip wifi ile bağlanınca güncelleme yapıldı. İlginiz için teşekkür ederimKayıt oldunuz mu?
Rica ederim güle güle kullanınEvet kayıtlıyım. Sorun çözüldü. Eve gelip wifi ile bağlanınca güncelleme yapıldı. İlginiz için teşekkür ederim
A72 başlıklı konum kapatılmış. Burdan devam etmeye çalışıyorum ama sorun hala çözülmediTheme Store 8.0.apk
drive.google.com
Buradan indirebilirsiniz giriş yapıp kullanmaya başlayınız.
Temayı yüklediniz mi? Yukarıda mevcut olan yada diğer konularımızı inceledinşz mi ve yaptınız mı gerekli aşamaları?A72 başlıklı konum kapatılmış. Burdan devam etmeye çalışıyorum ama sorun hala çözülmedi
A72 başlıklı konum kapatılmış. Burdan devam etmeye çalışıyorum ama sorun hala çözülmedi