Ben o süreleri hiç göremedim, oyunsuz geçen bir günde, WhatsApp + internet vs yüzde 10 pil, 9 saat ekran süresi, benimkinin ortalaması buOyun oynamasam o rekor bende olucakdabirde 30+ üzeri oyun var yani
@sharK hocamız rekorubenden aldı
Ben o süreleri hiç göremedim, oyunsuz geçen bir günde, WhatsApp + internet vs yüzde 10 pil, 9 saat ekran süresi, benimkinin ortalaması buOyun oynamasam o rekor bende olucakdabirde 30+ üzeri oyun var yani
Uçuş modu ve WhatsApp'ın büyük etkisi vardır tabiki. Çok güç gerektiren bi program değil diye biliyorum WhatsAppınormalde de 5-6 saati buluyor. sizlere dediğim gibi, telefonumda günlük en fazla %90 whatsapp kullanıyorum. whatsappta geçen süre çoğunlukla o. bazen uçuş moduna alıp wifi'ye bağlanırım. oyun oynamam, youtube girmem, herhangi uygulamada öyle vakit geçirmem. %90 whatsappta geçiriyorum.
Oyun oynamasam o rekor bende olucakdabirde 30+ üzeri oyun var yani
Benim paylaştığım bu resim yarın oyuna girmesem %20 bana bir günü rahat çıkartıyor instagram ve whatsapp yazışmalar takılmalar falan.Ben o süreleri hiç göremedim, oyunsuz geçen bir günde, WhatsApp + internet vs yüzde 10 pil, 9 saat ekran süresi, benimkinin ortalaması bu![]()
Uçuş modu ve WhatsApp'ın büyük etkisi vardır tabiki. Çok güç gerektiren bi program değil diye biliyorum WhatsAppı
Ben oyun hiç oynamama rağmen çok fazla sosyal medya video izlediğimde göremiyorumBen o süreleri hiç göremedim, oyunsuz geçen bir günde, WhatsApp + internet vs yüzde 10 pil, 9 saat ekran süresi, benimkinin ortalaması bu![]()
Şimdi üşenmedim bende saydım oyun32 oyun alannda eklişuan saydım kaç uygulamam var diye, 15 uygulama yüklü telefonumda
Şimdi üşenmedim bende saydım oyun32 oyun alannda ekli
32 de uygulama varmış maşallah telefona 64 toplam rekorumu geçebilceklee hodri meydan diyorum kasma yaparsa sorumluluk sizin![]()
Maşallah bende 3 tane oyun 72 tane yüklü uygulama varŞimdi üşenmedim bende saydım oyun32 oyun alannda ekli
32 de uygulama varmış maşallah telefona 64 toplam rekorumu geçebilceklee hodri meydan diyorum kasma yaparsa sorumluluk sizin![]()