• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Tartışma A5 2020 & A9 2020 (ColorOS 7.1) Yorumlar

Sergeant

Yazar Üye
Üye
Arkadaşlar Oppo A9 2020 cihazıma hâlâ ColorOS 7 gelmedi neredeyse herkese gelmiş. Hâlâ gelmeyen var mı acaba?

Üft

Taze Üye
Üye
A5 2020 kullanıcısıyım hâlâ Coloros 7 güncellemesi bile gelmedi.Coloros 6 kullanıyorum.Yazılımınız güncel diyor.Arkadaşlarıma durmadan güncelleme gelirken bana bir türlü gelmiyor kafayı yiyeceğim

platenwas

Yeni Üye
Üye
iyiki de almamışsınız arkadaşlar ana ekranda bile fps drop yaşıyorum görende sanıcak telefonda 300 Gb'lık arşiv var

Sergeant

Yazar Üye
Üye
Arkadaşlar A9 2020 cihazıma hâlâ ColorOS 7 gelmedi ama Oppo'nun sitesinde gözüküyor. Güncellemeye gerek var mı? Şu anda ColorOS 6 sorunsuz kullanıyorum. Güncelleyen arkadaşlar şuanda herhangi bir sorun var mı acaba?

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Arkadaşlar A9 2020 cihazıma hâlâ ColorOS 7 gelmedi ama Oppo'nun sitesinde gözüküyor. Güncellemeye gerek var mı? Şu anda ColorOS 6 sorunsuz kullanıyorum. Güncelleyen arkadaşlar şuanda herhangi bir sorun var mı acaba?
ColorOS 7.1 güncellemesi gerçekten kaliteli ve güzel, sadece kamerada geniş açı ve HDR kısmı ile ilgili bir sorunu var o da gelecek güncellemeyle düzelir, bence hiç uğraşmayın siteden indirmekle yüklemekle falan, 2-3 hafta daha bekleyin düzeltilmiş güncellemeyle telefona gelecektir onu yükleyip hard reset atarsınız daha performanslı olur