Siteye giriyorum malum çalışıtğımdan yazamıyorum Ben Özkn ayakkabı fabrikasında çalışıyorum oyun oynamayı anime ve dizi izlemeyi seven özelliklede kafası estikçe resim çekmei seven birisiyim hocam@Yuzukan hocam sizi de merakla bekliyoruz buraya
Siteye giriyorum malum çalışıtğımdan yazamıyorum Ben Özkn ayakkabı fabrikasında çalışıyorum oyun oynamayı anime ve dizi izlemeyi seven özelliklede kafası estikçe resim çekmei seven birisiyim hocam@Yuzukan hocam sizi de merakla bekliyoruz buraya
Allah kolaylık versin HocamSiteye giriyorum malum çalışıtğımdan yazamıyorum Ben Özkn ayakkabı fabrikasında çalışıyorum oyun oynamayı anime ve dizi izlemeyi seven özelliklede kafası estikçe resim çekmei seven birisiyim hocamGeldm
Oynuyor musunuz bir kulüpte yoksa hobi olarak mi?22 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Trabzonluyum.Okul işi biraz karışık.Bilgisayar programcılığı okudum DGS ile tamamladım bıraktım falanSiyasete ve spora(futbola) ilgiliyim.
Android modlamayla ilgileniyor musunuz?21 Yaşındayım Kırklareli'de yaşıyorum. Aslen Tekirdağlıyım Bilgisayar Programcılığı bölümü bitirdim aynı zamandada 3 yıldır yerel bir bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum. Bilgisayar,bilgisayar oyunları ve teknolojiye fazla ilgiliyim.Bisiklet sporu ile ilgileniyorum böyle kısa ve öz olsun![]()
Android modlamayla ilgileniyor musunuz?
Apk vs.
Hoş geldinizBendeniz Ayasofya,
Marmara İktisat 2016 mezunuyum. Avrupa yakasında bir belediyede memur olarak çalışıyorum. Forumda İBFzede bı abimize selam olsunBizde sayısalcı olarak yola çıkıp iktisat mezunu olduk. İşsizlik bizi KPSS ye yönlendirdi. Tabi hedef A Kadro meslekti, nasip olmadı. Beni bu foruma teknoloji merakım getirdi. Klişe olacak
Siyaset futbola bakıyoruz. Yemek yapmayı, farklı lezzetler tatmayı severim. Forumda arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim.
Hayırlısı olur inşallahYok hocam ilgilenemiyorum maalesef android modlamayla vaktim yok pek yakında askerlik açıklanacak askere gideceğim birde![]()
Hobi olarak hocam eskiden Zeytinburnusporda top kosturmuslugum var ama şimdi hayatıma Trabzonspor taraftarı olarak devam ediyorum sadeceAllah kolaylık versin Hocam
Oynuyor musunuz bir kulüpte yoksa hobi olarak mi?
Mesajlar birleştirildi:
Android modlamayla ilgileniyor musunuz?
Apk vs.
Zeytinburnu aşkınız belli oluyor zatenHobi olarak hocam eskiden Zeytinburnusporda top kosturmuslugum var ama şimdi hayatıma Trabzonspor taraftarı olarak devam ediyorum sadece![]()