• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Amaç Tanışmak Olsun

zeytinburnu

Yeni Üye
Üye
22 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Trabzonluyum.Okul işi biraz karışık.Bilgisayar programcılığı okudum DGS ile tamamladım bıraktım falan :) Siyasete ve spora(futbola) ilgiliyim.

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Siteye giriyorum malum çalışıtğımdan yazamıyorum Ben Özkn ayakkabı fabrikasında çalışıyorum oyun oynamayı anime ve dizi izlemeyi seven özelliklede kafası estikçe resim çekmei seven birisiyim hocam :) Geldm
Allah kolaylık versin Hocam
22 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Trabzonluyum.Okul işi biraz karışık.Bilgisayar programcılığı okudum DGS ile tamamladım bıraktım falan :) Siyasete ve spora(futbola) ilgiliyim.
Oynuyor musunuz bir kulüpte yoksa hobi olarak mi?
Mesajlar birleştirildi:

21 Yaşındayım Kırklareli'de yaşıyorum. Aslen Tekirdağlıyım Bilgisayar Programcılığı bölümü bitirdim aynı zamandada 3 yıldır yerel bir bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum. Bilgisayar,bilgisayar oyunları ve teknolojiye fazla ilgiliyim.Bisiklet sporu ile ilgileniyorum böyle kısa ve öz olsun :)
Android modlamayla ilgileniyor musunuz?
Apk vs.

ayasofya

Yeni Üye
Üye
Bendeniz Ayasofya,
Marmara İktisat 2016 mezunuyum. Avrupa yakasında bir belediyede memur olarak çalışıyorum. Forumda İBFzede bı abimize selam olsun :) Bizde sayısalcı olarak yola çıkıp iktisat mezunu olduk. İşsizlik bizi KPSS ye yönlendirdi. Tabi hedef A Kadro meslekti, nasip olmadı. Beni bu foruma teknoloji merakım getirdi. Klişe olacak :) Siyaset futbola bakıyoruz. Yemek yapmayı, farklı lezzetler tatmayı severim. Forumda arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim.

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Bendeniz Ayasofya,
Marmara İktisat 2016 mezunuyum. Avrupa yakasında bir belediyede memur olarak çalışıyorum. Forumda İBFzede bı abimize selam olsun :) Bizde sayısalcı olarak yola çıkıp iktisat mezunu olduk. İşsizlik bizi KPSS ye yönlendirdi. Tabi hedef A Kadro meslekti, nasip olmadı. Beni bu foruma teknoloji merakım getirdi. Klişe olacak :) Siyaset futbola bakıyoruz. Yemek yapmayı, farklı lezzetler tatmayı severim. Forumda arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim.
Hoş geldiniz :)
Yok hocam ilgilenemiyorum maalesef android modlamayla vaktim yok pek yakında askerlik açıklanacak askere gideceğim birde :)
Hayırlısı olur inşallah :)