Tartışma derken kavga manasında kast etmedim. Kırmadan dökmeden görüş beyanında bulunuldu manasında.Tartışma değildi ki bence bizim ki.. ayrıca bazen sohbetini değerli ve aynı zamanda eğlenceli bulduklarınizla sebepsizce konuşmak istersiniz..
Tartışma derken kavga manasında kast etmedim. Kırmadan dökmeden görüş beyanında bulunuldu manasında.Tartışma değildi ki bence bizim ki.. ayrıca bazen sohbetini değerli ve aynı zamanda eğlenceli bulduklarınizla sebepsizce konuşmak istersiniz..
Biliyorum yaa..Tartışma derken kavga manasında kast etmedim. Kırmadan dökmeden görüş beyanında bulunuldu manasında.
Aynı anda mümkün olsaydı şuan herkes almış olurduTartışma değildi ki bence bizim ki.. ayrıca bazen sohbetini değerli ve aynı zamanda eğlenceli bulduklarınizla sebepsizce konuşmak istersiniz..
Mesajlar birleştirildi:
Teşekkür ederim ama ben bencil biri değilim herkese aynı anda gelsin..
Pardon anlamadım ne bakımdan?Kıyamadım size ne yapayım![]()
Anladım.kusura bakmayın benim anlayışsızlığım.Herkes aynı anda alsın dedim ya..sizde aynı anda mümkün olmadığını söylediniz benden biliyorum kıyamadım size ondan manasında.. ömrümde bu kadar açıklama yapmamıştım![]()
İnsanız hata yapabiliriz tabii olarak.Estağfurullah .. bazen olur öyle..
Tüm yöneticilerimiz gözde değerlidir.Estağfurullah .. bazen olur öyle..
Mesajlar birleştirildi:
Neticede de en gözde yönetici miz siniz..kolay değil