R Rabia23 Yeni Üye Üye 12 Kas 2021 #1 Merhaba. Oppo Reno 2Z kullanıcısıyım. Kamera uygulaması ekranındaki yazılar ters dönmüş durumda. Çok büyük bir sorun değil tabii ama bu durum başka kullanıcılarda da var mı diye merak ettim.
Merhaba. Oppo Reno 2Z kullanıcısıyım. Kamera uygulaması ekranındaki yazılar ters dönmüş durumda. Çok büyük bir sorun değil tabii ama bu durum başka kullanıcılarda da var mı diye merak ettim.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 14 Kas 2021 #51 Rabia23 adlı kullanıcıdan Alıntı: Hard reset ile düzledi çok şükür. @ByHacked64 tane tane anlattı hallettik. Herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Zaten yazılanlarda tane tane idi. Hayırlı olsun güle güle kullanın Upvote 0
Rabia23 adlı kullanıcıdan Alıntı: Hard reset ile düzledi çok şükür. @ByHacked64 tane tane anlattı hallettik. Herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Zaten yazılanlarda tane tane idi. Hayırlı olsun güle güle kullanın
R Rabia23 Yeni Üye Üye 14 Kas 2021 #52 Öyle tabi @Elif Hanım ben cesaretsizdim o yüzden yardımcı oldular @ByHacked64 Bey saolsunlar. Ben telefonda ayarlamalara başlayayım. Hepinize iyi günler diliyorum. Upvote 0
Öyle tabi @Elif Hanım ben cesaretsizdim o yüzden yardımcı oldular @ByHacked64 Bey saolsunlar. Ben telefonda ayarlamalara başlayayım. Hepinize iyi günler diliyorum.