Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.Merhaba. Oppo reno 4 pro telefonum ile bugün 3. Günüm. Telefon güzel ancak şarjı hiç gitmiyor.İlk kullanımdan dolayı mı böyle bilmiyorum. Bu durumda olan var mı? 3 günlük telefonun şarjı 1 gün gitmez mi ? Aldığıma pişman olmak üzereyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Endon kullandığınız hemen kapanmaz, servislik bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum.Önbelleği hep temiz bırakıyorum. Telefonu yeni almışken iade veya servise göndermeyi düşünmeli miyim? Birde uygulamaları kapatmak için tümüne kapata bastığımda kapanmıyor.
İnternet sitesi üzerinden giriş yaparsanız atabilirsiniz resimleriniziDosya ekleye tıkladım ancak her hangi birşey gelmediğinden ekran alıntısını paylaşamadım. Son şarjdan beri kullanım süresi 20 saat 7 dk ekran açık kalma süresi 5 saat 21 dk kullanılabilir 4saat 59 dakika. Şarjım yüzde 15 şuanda. İşte olduğum için telefonu yoğun bir şekilde kullanmadım. Ona rağmen 3 günlük telefon için az değil mi bu süre? Hiç oppo kullanmadım samsung telefonlar ilk alındığında 2 güne yakın gidiyordu. Bu neredeyse 1 günü bitiremeyecek.
olabiliyor bazen boyle hatalar.... ya biraz bekleyip telefonu alistirmaniz lazim ya da durum sizin icin ciddilesirse servise gonderebilirsiniz,ayni sekilde elif hanimin da dedigi gibi arka planda calisan uygulamalariniza da bakiniz.Önbelleği hep temiz bırakıyorum. Telefonu yeni almışken iade veya servise göndermeyi düşünmeli miyim? Birde uygulamaları kapatmak için tümüne kapata bastığımda kapanmıyor.
Bu süreler çok az bence 3 günlük telefon şuan böyle ise 1 sene sonra ne olurolabiliyor bazen boyle hatalar.... ya biraz bekleyip telefonu alistirmaniz lazim ya da durum sizin icin ciddilesirse servise gonderebilirsiniz,ayni sekilde elif hanimin da dedigi gibi arka planda calisan uygulamalariniza da bakiniz.
Bu süreler çok az bence 3 günlük telefon şuan böyle ise 1 sene sonra ne olur