Mail harici dondu mu peki hiç, sadece mailde donduysa mail uygulamasının ön belleği ve verilerini siliniz.Ahhh Elif hanım ben bu kombinasyonu dün denemiştim. Bu akşam Cok kritik bir mail yazarken yine dondu oppom. Offff offff neyse herhalde bir güncelleme ile düzeltirler. Ama sadece bendemi var bu sorun anlamadım. Başka şikayet eden yokmu bu konudan acaba?
Bildirimler kilit ekranına balon halinde yani dikdörtgen ama köşeleri oval bir şekilde geliyor bende. Herhalde balon dediğimiz bu değii mi? Bende çalışıyor eskiden bildirimin küçük şekli gelirdi şimdi kilit ekranına normal metni geliyor.Sadece sms ile uyumlu ama çalışmıyor şuan için
Yok değil @ERCAN ARICI bey.Bildirimler kilit ekranına balon halinde yani dikdörtgen ama köşeleri oval bir şekilde geliyor bende. Herhalde balon dediğimiz bu değii mi? Bende çalışıyor eskiden bildirimin küçük şekli gelirdi şimdi kilit ekranına normal metni geliyor.
Ben de Dr çalışmıyor o zaman aktif görünüyor ama öyle bir baloncuk yok ana ekrandaYok değil @ERCAN ARICI bey.
Bu sadece yuvarlak şeklinde baloncuk ana sayfada duruyor siz isterseniz aynı zamanda.
Evet bizim modelde çalışmıyor sanırım, yada başka güncelleme lerke aktif ederlerse kullanırız.Ben de Dr çalışmıyor o zaman aktif görünüyor ama öyle bir baloncuk yok ana ekranda
Maalesef mümkün değil.Bir önceki sürüme dönmek mümkünmü
Anladım teşekkürler Umarım kısa zamanda sorunları düzeltirlerMaalesef mümkün değil.
Rica ederim,zaten iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir sorunlar yakında verirler sorunlara göre.Anladım teşekkürler Umarım kısa zamanda sorunları düzeltirler