A25 hint romu mu yüklüydü öncedenHint romundan kurtuldum denemeler bende başarılı a25 sürümüne döndümcolor os sürümünü beklemeliyim sanırım oda ay sonunu bulur europe olduğundan tr de sıkıntı yaratmaz. romlar aynı zaten
A25 hint romu mu yüklüydü öncedenHint romundan kurtuldum denemeler bende başarılı a25 sürümüne döndümcolor os sürümünü beklemeliyim sanırım oda ay sonunu bulur europe olduğundan tr de sıkıntı yaratmaz. romlar aynı zaten
Evet ama color os 6 dı rusya tr farketmez europe sonuçda linkleride aynı numaraları aynı olanların..A25 hint romu mu yüklüydü önceden
Türkiye güncellemesini alır mı peki bu sürümEvet ama color os 6 dı rusya tr farketmez europe sonuçda linkleride aynı numaraları aynı olanların..
Benim tahminime göre %90 alır gibi.Türkiye güncellemesini alır mı peki bu sürüm
Hocam şimdi Rusya a 25 e geçip hint romundan kurtulacağım bu Rus romuna color OS 7 gelecek mi tekrardan Türkiye romuna dönebilir miyim yardımcı olur musunuz rica etsemDosyanın ismine bakmıyor ki zaten dosyanın içeriğine bakıyor ozip i winrarla açıp bakabilirsin.
İçindeki dosyaları açabilirsen custom romda yapabilirsin not winrarda hata verio açılsada7z de de görmüyor.
Hocam Rusya romuna geçtim güncelleme almam için VPN programına gerek yok dimi yazılım güncellemesi dediğimde color OS 7 gelmişse yeni sürüm algılandı diyecek herhaldeBenim tahminime göre %90 alır gibi.
Edit: %110+.. alır![]()
Rusya romunu vpn yükleyerek mi yaptınızHocam Rusya romuna geçtim güncelleme almam için VPN programına gerek yok dimi yazılım güncellemesi dediğimde color OS 7 gelmişse yeni sürüm algılandı diyecek herhalde
Hayır VPN olmadan yaptımRusya romunu vpn yükleyerek mi yaptınız
Teşekkür ederimVpn ye gerek yok beklemeniz gerekmekte .![]()