Root ile Android Sürümü Yükseltme yapabilirsiniz telefonunuz Samsung müsait .arkadaşlar benim şu anda telefonumdaki sürümüm 8.1.0 android sürümüm ben telefonumu android 10 a çıkarmak istiyorum kısaca nasıl yapabilirim?
Kurmasını biliyorsanız yapabilirsiniz tabiki.peki root atma yoluyla olmasa internetten çoğu rom dosyalarından indirip öyle kuruyor
yazılımı
Bence bilen birine yaptırın telefonunuzu bozabilirsiniz yada bir telefoncuya götürün.hayır bilmiyorum nasıl yüklüyorlar telefonu
@hafız1234 bey kolay iş sanıyor sanırım hemen alayım yükleyeyim diye düşünüyor o bakomdan yardım almalı yada bir telefoncuya götürmesi yaptırması lazım yada bu işten anlayan birine götürmeli yaptırmalı.Sana göre belki okuduklarına bakarak Rom kurmak basit gibi gelebilir ama hiçbir bilgin ve fikrin yoksa bulaşma derim.Çünkü cihazı Unbrick duruma yada anakarta zarar verebilirsin.
Ayrıca öyle hemen yazılımı buldum yükle ile olmuyor maalesef...
Önce cihazın Oem kilidini açacaksın sonra Bootloader kilidini ADB ile aktif edeceksin.Sonra Cihaza uygun Twrp recovery flash edeceksin sonra Firmware sürümüne uygun yazılım bulacaksın ve Odin yada Twrp üzerinden Flaslama işlemi yapacaksın...
Ben yazarken yoruldum sen uygularken gerisini düşün artık![]()