Ne kadar color os 12 güncellemesi alan telefon gördüysem (gerçekte değil yine forumlarda) şarj süresi ile ilgili sorunlar başladığından bahsediyorlardı bu konuda yorumlarınızı sadece özellik olarak değil performans olarak da bekliyoruz
Simge derken?
3d Akrilik simge yani iconlar ayarlar bölümünden cihaz hakkında bölüme girdiğinde yeni güncelleme tıkladığında hata şeklinde yaİ çıkıyorRica ederim
Kendi resminizi 3d kişiselleştirme bölümünden aod için ayarlayabiliyorsunuz3d Akrilik simge yani iconlar ayarlar bölümünden cihaz hakkında bölüme girdiğinde yeni güncelleme tıkladığında hata şeklinde yaİ çıkıyor
Tamam sizin istediğiniz gibi olsun.Bu konuda başka bir cihaz markası belirtmem hatalı idi.Kasıtlı bir amacım asla yoktur.Sayın @Elif hanımın da belirttiği üzere bu modeli önceden kullandım,şimdi eşim kullanıyor.Onun adına takip ediyorum konuyu. @Elif hanımın da dediği gibi sizin benim bu modeli daha önceden kullandığımı bilmemeniz normal.Bu yüzden tekrar özür dilerim.İyi forumlar dilerim.Ya şu note 10 pro kullanan arkadaş. Her reno 5 lite konusuna yorum yazmayı bıraksanmi artık. Gereksiz yere sayfaları meşgul ediyorsun. Git o zaman miui forumuna. Orada takıl. Yeter da.
Lütfen sakin olalım ,forumda Xiaomi bölümüde bulunmakta ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz, reno5 lite modeliniz açısından takip ediyorsunuz ama oppo modellerin altına şuan sahip olduğunuz Xiaomi telefonunuz hakkında fazla yorum yaptığınız için dikkat çekiyorsunuz haliyle bu yüzden artık oppo telefonların yorum kısmına daha fazla Xiaomi den bahsetmememiz daha uygun olacaktır.Kimi kastediyorsun arkadaşım açıkça yaz.Sana mı soracağız nereye yazıp yazmayacağımızı? Eski telefonumdu şimdi eşim kullanıyor.Güncelleme ile bilgi alıyoruz burada.Doğru konuş,edebinle üslubunla yaz.Kimi kovuyorsun sen?Bu forumda en çok mesaj yazan,herkese elinden geldiğince yardım eden bir üyeyim.Herkese saygılı oldum burada ben.Forum herkese açık sen misin sahibi? @Elif hanım rica etsem arkadaşı uyar mısınız lütfen.
@Elif hanım siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu modeli eşim kullanıyor ve onun adına takip ediyorum.Benim yorumlarımda bu modeli kullanan hiçbir arkadaşıma saygısızlığım olmadı hiç yoktur.Böyle biri asla değilim.Ancak git başka foruma takıl tarzı yorumlar hiç hoş değil.Uyarıyı bana değil saygısızlık yapanlara karşı yaparsanız forumda adalet sağlanır.Siz de bu forumun yöneticisi olduğunuza göre bunu yapmak sizin asli göreviniz.Ben bu konuda bu modeli kullanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun dedim.Gördüğümüz muamele bu olmamalı.Lütfen gerekli hassasiyeti gösteriniz.Lütfen sakin olalım ,forumda Xiaomi bölümüde bulunmakta ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz, reno5 lite modeliniz açısından takip ediyorsunuz ama oppo modellerin altına şuan sahip olduğunuz Xiaomi telefonunuz hakkında fazla yorum yaptığınız için dikkat çekiyorsunuz haliyle bu yüzden artık oppo telefonların yorum kısmına daha fazla Xiaomi den bahsetmememiz daha uygun olacaktır.
Açılan konu telefonu ne ise ondan bahsedelim lütfen ,zaten Xiaomi bölümünde ilgili telefon ile konunuz açık bulunuyor.
Hakaret içerikli yorumlar olmadığı sürece herkes yorum yapma hakkına sahiptir.
Sizin telefon geçmişinizi arkadaş bilemeyebilir ,sizin kimseye saygısızlığınız olmasığını biliyoruz saygın kişiliksiniz.@Elif hanım siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu modeli eşim kullanıyor ve onun adına takip ediyorum.Benim yorumlarımda bu modeli kullanan hiçbir arkadaşıma saygısızlığım olmadı hiç yoktur.Böyle biri asla değilim.Ancak git başka foruma takıl tarzı yorumlar hiç hoş değil.Uyarıyı bana değil saygısızlık yapanlara karşı yaparsanız forumda adalet sağlanır.Siz de bu forumun yöneticisi olduğunuza göre bunu yapmak sizin asli göreviniz.Ben bu konuda bu modeli kullanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun dedim.Gördüğümüz muamele bu olmamalı.Lütfen gerekli hassasiyeti gösteriniz.
Anladım @Elif hanım sizi çok iyi tanıyorum siz de beni tanıyorsunuz.Arkadaş beni tanımayabilir ya da sizin de belirttiğiniz üzere benim bu modeli eskiden kullandığımı bilmeyebilir çok makul anlarım bu durumu.Konunun daha fazla uzamaması adına burada son veriyorum.Bu konu adı altında başka bir cihaz ismi vermem artık.Eğer farkında olmadan birilerini rahatsız ettiysem affola.Konuyu eşim adına yine takip edeceğim.Sizin telefon geçmişinizi arkadaş bilemeyebilir ,sizin kimseye saygısızlığınız olmasığını biliyoruz saygın kişiliksiniz.
Sizin sadece genelde reno 5 lite altına Xiaomi den fazlasıyla bahsetmeniz dikkat çekmiştir o bakımdan sizi sadece Xiaomi kullanıcısı sanmış olabilir gayri ihtiyari yazılmış bir yazı eminim kasıt yoktur hakaret ve küfür kabalık içermiyor öyle olsa gereken yapılır.
Emin olun adil olma adına fazlasıyla çaba sarf edildiğini siz daha fazla şahitsiniz bazı konularda bu konu içinde aynı şey geçerlidir.
Direkt size yazılmış yazı değildir siz bana direkt yazdığınız için isimle hitap ettiğiniz den dolayı açıklamayı size yapma gereği duydum.
Arkadaşım rahatsızlık vermişsem size kendi adıma özür dilerim.Ama emin ol sen istedin diye de uzun bir süre vakit geçirdiğim,emek harcadığım bu güzel platformdan da ayrılmam.Bunu da bilmenizi istedim.Kalın sağlıcakla.İyi forumlar dilerim sayın @dayirogluYa şu note 10 pro kullanan arkadaş. Her reno 5 lite konusuna yorum yazmayı bıraksanmi artık. Gereksiz yere sayfaları meşgul ediyorsun. Git o zaman miui forumuna. Orada takıl. Yeter da.