Biz totoyu sağlama alalım hocam. Geliştirme güncellemeleri geldikçe indiririm. Dediğim gibi zırt pırt indirme yapamam. İndirdim şu anda inik ama güncellemedim.Yapabilirsin diye tahmin ediyorum kanka zaten opponun sitesine tüm romlar bulunuyor
Biz totoyu sağlama alalım hocam. Geliştirme güncellemeleri geldikçe indiririm. Dediğim gibi zırt pırt indirme yapamam. İndirdim şu anda inik ama güncellemedim.Yapabilirsin diye tahmin ediyorum kanka zaten opponun sitesine tüm romlar bulunuyor
Hocam bence geliştirme sürümlerini bekleyin donma kasma yaşayan insanlar var ben indirsim ama güncellsmeyi yüklemedim.Gecenin 9 buçuğunda güncelleme yayınlayan oppo, sana da selam olsun
Evet bana da geldi bugün güncellemeBugün gelen mail aşağıda ektedir. Anladığım kadarı ile A5 2020 modeli için güncellemeyi bu ay içinde tamamı ile yayınlamayı planlıyorlar Eylüle bırakmayacaklar anlaşılan
Bir hışımla yükledim ve dediğiniz gibi aras sıra takılmalar donmalar olduğunu gördüm şoke eden taraf ise sistemin 13 gb hafıza kullanmasıHocam bence geliştirme sürümlerini bekleyin donma kasma yaşayan insanlar var ben indirsim ama güncellsmeyi yüklemedim.
Siz yazdıktan sonra merak ettim ve baktım: Bende sistem 10,4 GB yer kaplıyor.Bir hışımla yükledim ve dediğiniz gibi aras sıra takılmalar donmalar olduğunu gördüm şoke eden taraf ise sistemin 13 gb hafıza kullanması
Güncelleme sonrası format attınız mı?Siz yazdıktan sonra merak ettim ve baktım: Bende sistem 10,4 GB yer kaplıyor.
Bende sistem 14.70 gb :0Siz yazdıktan sonra merak ettim ve baktım: Bende sistem 10,4 GB yer kaplıyor.