12'den 13'e geçmiştir. Veya OTA ile aldığı için direkt 13 gelmiştir.Tamam ozaman bende yarin vericem hayirlisiyle bakalim ama sizde coloros 11 deyilmiydi coloros 13 nasil geldi hemen 12 yokmu oncesinde
12'den 13'e geçmiştir. Veya OTA ile aldığı için direkt 13 gelmiştir.Tamam ozaman bende yarin vericem hayirlisiyle bakalim ama sizde coloros 11 deyilmiydi coloros 13 nasil geldi hemen 12 yokmu oncesinde
Önce 12 geldi, sonra 13 geldi işte. Sırayla güncellendi.Tamam ozaman bende yarin vericem hayirlisiyle bakalim ama sizde coloros 11 deyilmiydi coloros 13 nasil geldi hemen 12 yokmu oncesinde
Aslında zaten yönetici olarak açıyordum ama olmuyordu. Sıkıntı yok sorunu çözdüm, debloat edeceğim.Ben uygulamayı Yönetici olarak çalıştırınca dediğiniz sorunu çözdüm. Yönetici ayrıcalıkları olmadan uygulama bozuluyor.
Hmm anladim yarin olsunda ben de veriyim gelismeleri anlatirim zaten 15 iş gunu icinde gelir muakkakÖnce 12 geldi, sonra 13 geldi işte. Sırayla güncellendi.
Mesajlar birleştirildi:
Aslında zaten yönetici olarak açıyordum ama olmuyordu. Sıkıntı yok sorunu çözdüm, debloat edeceğim.
Para aldilarmi hocamCihazı aldım, pil değiştirilmiş ve coloros 11 e döndürülmüş yani sıfır yazılım yüklenmiş. Aşırı kararsızım güncellemesem mi acaba diye cihaz aşırı akıcı şuan ve kamerada hiçbir problem yok. Ne yapsam bilemedim.
Hayır 0TL. Garanti dahili.Para aldilarmi hocam
Saol hocam bugün veriyorum bende hayirlisi eski j7 var onunla idare edicemHayır 0TL. Garanti dahili.
Garanti dahili pil değişiyor mu?Hayır 0TL. Garanti dahili.
2 kere değiştirdim, evet.Garanti dahili pil değişiyor mu?