Diğer telefonlardaki kullanım koşulları sözleşmesinde yazar ama oppoda mevcut değil kardeşimHiçbir markanın müşteri hizmetleri / servisi bunun sorumluluğunu almaz. Markayla alâkası yok.
Diğer telefonlardaki kullanım koşulları sözleşmesinde yazar ama oppoda mevcut değil kardeşimHiçbir markanın müşteri hizmetleri / servisi bunun sorumluluğunu almaz. Markayla alâkası yok.
Hangi sözleşmede yazıyor? Size "Kesinlikle garanti dışı kalır" demiyorum farkındaysanız. Böyle bir hakları bulunuyor, her marka için de geçerli.Diğer telefonlardaki kullanım koşulları sözleşmesinde yazar ama oppoda mevcut değil kardeşim
İstedikleri duruma kullanıcı hatası diyebildikleri gibi bunu da garanti dışı bırakabilirler. Ayrıca yine bir bilgisayar mühendisi olarak hatırlatayım, Hindistan romunu kaldırıp Türk romunu tekrar yükleyince anlaşılmayacağını sanmayın. Yazılımsal her işlem donanımlarda iz bırakır. Hiçbir şey bulunamaz da değildir. Küçük bir hatırlatma. O yüzden tüm sorumluluk sizlere ait.Diğer telefonlardaki kullanım koşulları sözleşmesinde yazar ama oppoda mevcut değil kardeşim
Forumda bugüne kadar birkaç çok bilen arkadaşlar hakaretler savurduğu için bizlere, mecburen belirtmek zorunda kalıyorum. Yoksa sonra nerenden sallıyorsun falan diyorlar.Şimdi bende yazılımcı olarak biseyler eklerdim ama farkettim ki çok antipatik duruyorUnvaninizi belirtmeden de yazabilirsiniz bu soylediklerinizi bilmek için mühendis olmak gerekmez dostlar.
Çok garip bi durum şurada bir avuç topluluğuz aksine bu sayfa sayesinde guncellemeleri takip edebiliyorum ben. Emeğinize sağlık. Ben genel olarak demiştim birkac kez gözüme çarpınca yoksa kimseye ithafen demedim.Forumda bugüne kadar birkaç çok bilen arkadaşlar hakaretler savurduğu için bizlere, mecburen belirtmek zorunda kalıyorum. Yoksa sonra nerenden sallıyorsun falan diyorlar.
Aşağı görme durumu maalesef her yerde oluyor ülkemizde.Çok garip bi durum şurada bir avuç topluluğuz aksine bu sayfa sayesinde guncellemeleri takip edebiliyorum ben. Emeğinize sağlık. Ben genel olarak demiştim birkac kez gözüme çarpınca yoksa kimseye ithafen demedim.
Bahsettiğiniz haberde Hindistan rom ile güncelleme alınıyor. Reno 2Z OS 7 güncellemesi ay sonuna kadar gelir.Bu adamlar bana böyle bir cevap verdi. Hiç umursamıyorlar.