Reno 2z güncelleme yazın sadece yine aynı cevabı gönderiyorlar bazen hatta çok daha farklı mesajlara aynı cevabı gönderiyorlar sosyak medya hesaplarının yöneticileri maalesef çok kötüBu adamlar bana böyle bir cevap verdi. Hiç umursamıyorlar.
Reno 2z güncelleme yazın sadece yine aynı cevabı gönderiyorlar bazen hatta çok daha farklı mesajlara aynı cevabı gönderiyorlar sosyak medya hesaplarının yöneticileri maalesef çok kötüBu adamlar bana böyle bir cevap verdi. Hiç umursamıyorlar.
Reno 2z güncelleme yazın sadece yine aynı cevabı gönderiyorlar bazen hatta çok daha farklı mesajlara aynı cevabı gönderiyorlar sosyak medya hesaplarının yöneticileri maalesef çok kötü
Sosyal medya hesaplarıyla e-postayı kontrol eden ekip farklı sanırım. Sosyal medya üçüncü çeyrek derken e-postada ikinci çeyrek deniyor.Reno 2z güncelleme yazın sadece yine aynı cevabı gönderiyorlar bazen hatta çok daha farklı mesajlara aynı cevabı gönderiyorlar sosyak medya hesaplarının yöneticileri maalesef çok kötü
Hindistan şu an teknolojiye yön veriyor diyebiliriz. Bu yüzden önce Hindistan.Ya bu kötü hindistana verdiler biz hala bekliyoruz. Tema yüklemek için ayrı uğraş. Font değiştireme. Pişman ediyorlar insanı. Samsung en dip modellerine bile dağıttı yeni sürümü bunlar hiç.
Hindistan kötü bir yermiş gibi düşünmeyin, teknoloji konusunda çok iyiler.Ya bu kötü hindistana verdiler biz hala bekliyoruz. Tema yüklemek için ayrı uğraş. Font değiştireme. Pişman ediyorlar insanı. Samsung en dip modellerine bile dağıttı yeni sürümü bunlar hiç.
Meraba herhangi bi sorun yaşadınız mı bende yükledim ama arada bi instadan cromdan atıyo kendini sizde de böyle sorunlar oldumu acaba güncellemeden mi yoksa programlardan mı alakalıArkadaşlar kolay gelsin dün gece Hindistan romu ve VPN kullanarak güncelleme aldım şuan için herşey stabil çalışıyor. Fark modu aşırı güzel olmuş eski iPhone kullanıcısı olarak beğendim. Ekran süresi ortalama 2 saat arttı diyebilirim.
Yıldık vallahi bekle bekle millet 11 alacak biz daha 10 almadık oppo yu çok sevdim ama güncelleme mide bulandırıyor. Suriye de olmasam internetim iyi olsa VPN ile uğraşıp yükleyecem bende tak etti artık.Keşke biraz bekleseydiniz. Şurada birkaç gün kaldı kalmadı ama hayırlı olsun.