• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Reno 2Z ColorOS 7 (Hindistan Rom)

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
344
Cihaz
Reno 2Z
Bu adamlar bana böyle bir cevap verdi. Hiç umursamıyorlar.
Reno 2z güncelleme yazın sadece yine aynı cevabı gönderiyorlar bazen hatta çok daha farklı mesajlara aynı cevabı gönderiyorlar sosyak medya hesaplarının yöneticileri maalesef çok kötü

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z
Reno 2z güncelleme yazın sadece yine aynı cevabı gönderiyorlar bazen hatta çok daha farklı mesajlara aynı cevabı gönderiyorlar sosyak medya hesaplarının yöneticileri maalesef çok kötü

Katılıyorum sürekli kopyala yapıştır olarak çalışıyorlar sanırım.

W

wittroc

Guest
Sosyal medya hesaplarıyla e-postayı kontrol eden ekip farklı sanırım. Sosyal medya üçüncü çeyrek derken e-postada ikinci çeyrek deniyor.

asabi_pir

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
16
Cihaz
Reno 2Z
Ya bu kötü hindistana verdiler biz hala bekliyoruz. Tema yüklemek için ayrı uğraş. Font değiştireme. Pişman ediyorlar insanı. Samsung en dip modellerine bile dağıttı yeni sürümü bunlar hiç.

asK

Retired at 2022
Emekli
Forum puanı
2,113
Ya bu kötü hindistana verdiler biz hala bekliyoruz. Tema yüklemek için ayrı uğraş. Font değiştireme. Pişman ediyorlar insanı. Samsung en dip modellerine bile dağıttı yeni sürümü bunlar hiç.
Hindistan kötü bir yermiş gibi düşünmeyin, teknoloji konusunda çok iyiler.

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
344
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar burda kimse kimsenin ne abisi ne kardeşi.
Hitap şekillerine dikkat edelim hele ki bir moderatöre karşı.
Dostum, Hocam veyahut benzeri şekilde hitap ediniz kardeşim sokak ağzı konuşmasına giriyor karşınızda ki kişi size güzelce anlatırken kardeşim demeniz hoş değil.

Limec

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
80
Cihaz
Reno 2Z
Başka bir ülkenin ROM'unu yüklediğinizde Türkiye Garantisi düşmektedir. Çünkü Oppo Türkiye, atıyorum reno 2z de yalnızca CPH1951 kodlu cihazlara servis desteği veriyor. Sanırım hint romunda bu kod farklı oluyor. O yüzden root ve rom da garanti düşüyor diye biliyorum.

Zuzu

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar kolay gelsin dün gece Hindistan romu ve VPN kullanarak güncelleme aldım şuan için herşey stabil çalışıyor. Fark modu aşırı güzel olmuş eski iPhone kullanıcısı olarak beğendim. Ekran süresi ortalama 2 saat arttı diyebilirim.
Meraba herhangi bi sorun yaşadınız mı bende yükledim ama arada bi instadan cromdan atıyo kendini sizde de böyle sorunlar oldumu acaba güncellemeden mi yoksa programlardan mı alakalı

hayko5

Üyecik
Üye
Forum puanı
23
Cihaz
Reno 2Z
Keşke biraz bekleseydiniz. Şurada birkaç gün kaldı kalmadı ama hayırlı olsun.
Yıldık vallahi bekle bekle millet 11 alacak biz daha 10 almadık oppo yu çok sevdim ama güncelleme mide bulandırıyor. Suriye de olmasam internetim iyi olsa VPN ile uğraşıp yükleyecem bende tak etti artık.