Güncelleme yayınlandığında ColorOS Community sitesinden haberi alacağız genelde güncelleme haberleri saat 7 ila 11 arası yayınlanıyor. Sabretmekte fayda var.
Hocam haber yayınlandığında link atabilir misin?Güncelleme yayınlandığında ColorOS Community sitesinden haberi alacağız genelde güncelleme haberleri saat 7 ila 11 arası yayınlanıyor. Sabretmekte fayda var.
Hocam gün içerisinde veya bir gün sonra denersek alabiliriz diye düşünüyorum.VPN ile Güncelleme alan arkadaşlar aynı sistemi ben de yaptım. Hem VPN kazak hem Rusya hem Ukrayna hem de çin. Hiçbir şekilde güncelleme gözükmüyor. Atladığim bı nokta mi var acaba ?
Sırf şu karanlık mod için istiyorum. Valla gına geldi bezdim şu guncelleme bilmecesinden.Hocam gün içerisinde veya bir gün sonra denersek alabiliriz diye düşünüyorum.
Devrimsel nitelikte değişiklik yok ama karanlık mod be birkaç değişim için istiyorum.Sırf şu karanlık mod için istiyorum. Valla gına geldi bezdim şu guncelleme bilmecesinden.
Teşekkürler hocam, bekliyoruz.25 Nisan 00:00'da yayınlamazlar arkadaşlar yayınlayacak olsalar bile. Eğer Rusya, Çin gibi ülkelerde yayınlanmış olursa foruma biz de bildiririz. Takipte kalın.
Kısım kısımdan kastınız ne hocam?Bu arada sanırım herkesin fark etmediği bir detay var. OPPO her güncellemeyi kısım kısım yolluyor. Yani VPN ile güncellemeye çalışsanız bile o an sıra size gelmemiş olabilir ve bu sebeple güncellemeyi göremeyebilirsiniz.